Watersportvereniging Banner

Prinses Beatrixhaven

De Prinses Beatrixhaven is de jachthaven - passantenhaven van Yerseke. De haven biedt ligplaats aan ca. 100 jachten, tevens is hier ca. 140 m afmeergelegenheid langs steigers. Deze afmeergelegenheid wordt gebruikt voor de opvang van passanten.

Passanten dienen zich te melden bij de havenmeester, deze is bereikbaar via Marifoonkanaal 74 of telefonisch (06) 22 55 67 44 of melden op het havenkantoor (0113) 57 17 26. Als de havenmeester niet aanwezig is, meert u af aan de passantensteiger of aan één van de kopsteigers van de K- of L- steiger. Zonder toestemming niet aanleggen in een box van de Beatrixhaven of Prins Willem-Alexanderhaven.

Het havengeld voor uw boot bedraagt € 2.00 per meter en toeristenbelasting € 1,00 per persoon per nacht. Het drinkwater en het gebruik van elektriciteit tot een maximum stroomafname van 10 Amp is in het liggeld inbegrepen.

De haven is voorzien van een sanitairgebouw met o.a. douchevoorzieningen, gezinsdouche, baby-aankleedtafel e.d. en een stortbak voor het ledigen van chemische toiletten.

Hier vindt u tevens het clubgebouw van Watersportvereniging Yerseke.
Als de WVY-borrelvlag is gehesen op het gebouw, is het clubgebouw open.Streefdiepte

NAP -4.00 m

LAT = NAP -2.03 m

Minimale waterdiepte ten opzichte van LAT 1.97 m